Beste klanten van mijn label Tarra-g,
Het is hier niet voor niets al lang stil. Na 9 jaar ontwerpen/vervaardigen van tassen heb ik besloten om er een punt achter te zetten. En wel hierom.. .
Toen ik begon met het werken met leer was ik me niet bewust van de misère die schuilgaat achter het materiaal, het dierenleed in de leerindustrie. De jaren die volgden, waarin ik met ontiegelijk veel plezier tassen maakte en mijn label Tarra-g zag groeien, zijn tevens jaren geweest waarin bewustwording omtrent dierenleed (in de voedings- én kledingindustrie) een grote rol heeft gespeeld. Dit heeft o.a. geleid tot een voedingspatroon zonder vlees en liefst in zijn geheel geen producten van dierlijke afkomst.

Ik ben op een punt gekomen dat ik het werken met leer niet meer kan rijmen met mijn overtuigingen, mijn waarden, en heb daarom besloten om te stoppen met mijn label Tarra-g.
Uiteraard zou ik met andere materialen kunnen gaan werken maar aangezien ik in den beginne tassen ben gaan maken met als grootste inspiratiebron het materiaal, het leer zelf, ligt dat niet voor de hand. Het werken met canvas was een poging om mijn koers te wijzigen maar het materiaal heeft mij uiteindelijk niet genoeg kunnen bekoren.
Momenteel heb ik geen duidelijk omlijste plannen en doe ik her/der verschillende opdrachten. Mijn passie voor het maken van fotografische beelden is sommigen van jullie wellicht niet ontgaan. Ook daar komt regelmatig een opdracht op mijn pad en ik geniet daar enorm van  http://www.christinakoster-photography.nl .
Via dit bericht wil ik jullie hartelijk danken voor jullie vaak jarenlange, trouwe klandizie – het was mij een groot genoegen om mooie objecten voor, en vaak ook samen mét jullie te maken!
Dank nogmaals en een grote, zeer diervriendelijke groet,
Christina